Onze arbeidsvoorwaarden

 

 

itsme Academy

Vanwege de krappe arbeidsmarkt en het feit dat het moeilijker is om technisch (commercieel) geschoolde mensen te vinden, hebben we gezien dat trainen en opleiden meer aandacht moest krijgen en structureel opgepakt moest worden. We bieden onze medewerkers graag de kans zich te blijven ontwikkelen en de juiste kennis en vaardigheden op te doen. Zo maken we het verschil en kunnen we onze klanten een langdurige en aantoonbare meerwaarde bieden. Hiervoor hebben we de itsme Academy opgezet.

Vanuit de itsme Academy wordt aandacht geschonken aan de onboarding zodat een nieuwe medewerker goed landt binnen de organisatie. Ook worden er voor alle medewerkers diverse trainingen verzorgd, zoals trainingen op het gebied van product- en systeemkennis waarmee technische kennis op niveau wordt gebracht. Maar ook trainingen om salesvaardigheden te ontwikkelen of verbeteren, het voeren van selectiegesprekken voor HR en leidinggevenden en bijvoorbeeld een training fysieke belasting voor onze magazijnmedewerkers. Alle medewerkers, van alle afdelingen en vestigingen, worden hierin dus meegenomen.

Buiten deze trainingen is er aandacht voor individuele ontwikkeltrajecten. We leggen graag de nadruk op de sterke kanten van medewerkers en vinden het de verantwoordelijkheid van itsme om hiermee slag te gaan. We vinden het belangrijk om persoonlijke ambities te stimuleren.
 

Bedrijfsfitness

Al geruime tijd kennen we bij itsme een bedrijfsfitnessregeling. Deze regeling maakt het voor werknemers mogelijk om op een fiscaal vriendelijke manier te sporten; de contributie die je als particulier bij de sportschool zou betalen, eventueel aangevuld met een collectieve werkgeverskorting, wordt met het brutoloon verrekend. Hierdoor hoef je geen belasting over je abonnement te betalen en sport je met gemiddeld 40% voordeel! Het aanbod fysieke sportscholen heeft meer dan 3000 locaties door heel Nederland én het is mogelijk om een abonnement met online lessen af te sluiten.

 

Fietsregeling

itsme collega's kunnen gebruikmaken van de optie om een (elektrische) fiets te kopen met een renteloze lening. Want hoe fijn is het om op een nieuwe fiets lekker buiten te bewegen; heerlijk fietsen naar je werk en/of in je vrije tijd!

Deze fietsregeling heeft ten doel het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer door werknemers van itsme te bevorderen. Fietsen is niet alleen gezond, het is ook goedkoop, milieuvriendelijk en het levert bovendien een bijdrage aan het verminderen van parkeer- en fileproblemen.

 

Winstuitkering

Onder bepaalde voorwaarden wordt een aandeel van de winst ter beschikking gesteld aan de werknemers van itsme.

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen: je bent de regisseur van jouw eigen loopbaan (GoodHabitz)

Successen worden samen gevierd: de leukste personeelsfeesten, kerstlunches, nieuwsjaarsrecepties en borrels!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bedrijven
itsme Nederland
Breemes Belgie
Elektres Spanje


Vacature
itsme Nederland


Contact
 

 itsme 2024